Shopping

Jeg havde fri klokken tyve minutter over et i dag, hvilket var utrolig dejligt. Jeg plejer normalt at have fri 15.10, men to dansktimer og en matematiktime var aflyst. Desværre blev der lagt en biologitime ind over middag, hvilket betød, at de fleste fra min klasse havde fri allerede klokken 12, mens jeg, med 6 af mine klassekammerater, måtte have en time mere. Det var lidt trist, men jeg sad og spiste frokost med Anna, Amalie, Camilla og Emil, så det var lige til at klare ;-) Jeg havde faktisk slet ikke time med Berg og Albert i dag, det var lidt mærkeligt. Jeg vidste, at min mor havde fri klokken to, så jeg smuttede ned i byen for lige at ordne nogle ting. Jeg startede på apoteket og gik derefter ind i The Body Shop. Jeg fandt i ferien et gavekort dertil på 75 kr, som jeg fik af mine fantastiske veninder i fødselsdagsgave, da jeg blev sytten. Jeg købte en badesæbe med duften Sweet Lemon, mmh. Salling blev mit næste stop: jeg havde kigget på Mac Cosmetics hjemmeside i weekenden og så deres nye kollektion – Archie’s Girls, og jeg blev tændt lige med det samme, da jeg så mascaraerne; jeg måtte eje den ene, men selvfølgelig selvfølgelig var kollektionen endnu ikke blevet “udgivet” i Aalborg (Danmark) endnu, så jeg valgte i stedet at købe en anden mascara, som den søde ekspedient sagde mindede om – og en cream eyeliner i sort. Jeg forguder virkelig Macs make-up, og 80 % af mit ejet make-up er der fra, hihi. I Matas fandt jeg en fodcreme fra Nuxe, som skulle være rigtig lækker.

Jeg har længe ville finde en badedragt, hvor ryggen var næsten bar, og den fandt jeg i dag i Salling. Godt nok var den lidt dyr, men den er alle pengene værd, synes jeg!

     

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *